torsdag 14. juni 2007

Videregåenede - et avsluttet kapittel. Religion - opium for Fred G. Høiesen

Ja, da satt vi her, i kantina etter at vår muntlige eksamen er avsluttet.

Dagen var tirsdag 12. juni, og vi og våre andre venner vi har skaffet oss disse tre årene satt spente i kantina på Mandal vgs. det som skulle skje var opproping til eksamen. Arne Tobiassen roper opp: "Norsk - 3aab!" Ansiktsuttrykkene våre stivner til, og vi er sikre på at dette vil bli vår undergang. Men, nei! Kirk er den eneste av oss som blir ropt opp, og smilene er igjen på plass. Vi tror at vi ikke blir ropt opp i dag, men Arne T the love machine roper igjen opp: "Religion - 3aab!" Vi tenker at religion er helt greit. "Magnus Ziegler Madsen, Sigurd Fjeldsgaard Rasmussen" blir ropt opp og vi trekker et lettelses sukk. Det kunne vært verre.

Selvsagt er det ikke slik at vi gidder å begynne å lese med en gang, så vi bestemmer oss for å ta turen til Dalen og casa Alimanovic. Her blir en porsjon "Begg `an Acon" servert til Dino og Magnus, men Sigurd tar en blund på øyet på sofaen. Seinfeld blir sett og vi koser oss. Deretter blir det bading.

Så følger to døgn med intens lesing.

Så sitter vi er igjen. I kantina. Eksamen er overstått og vi er frie menn, nå skal vi bare vente på karakter, noe som kan gå helt greit, men hvem vet. Det var noe vanskelig, og noe som gikk helt greit på religionseksamen med Freddy G! Magnus er ikke helt fornøyd, forståelig nok, siden han leste sikkert halvparten av det jeg gjorde. Nå er vi fri, og stikker herfra. PEACE!

Ingen kommentarer: